You are currently viewing Zei Cora dat energiebdrijven de toegezegde korting van 350 pakken?

Zei Cora dat energiebdrijven de toegezegde korting van 350 pakken?

Toen Cora met Huub in de clinch kwam en ze zei dat er gekeken moest worden naar de winst van energiebedrijven en niet naar de kosten, sorteerde ze daarmee voor dat de toegezegde korting door regering van 350 euro vanaf 1 januari helemaal niet naar elke huishouding gaat? IK heb een slimme meter en de korting van ongeveer een 1 euro per dag wordt niet op mijn dagkosten afgetrokken. Toen ik daar navraag naar deed kreeg ik te horen dat Vattenfall deze aan het eind van het jaar zou terugberekenen op het jaar bedrag. Inmiddels bekend met hoe het grote geld denkt gaf mij dit een allerminst betrouwbaar gevoel. Waarom niet nu? Dat kan niet anders betekenen dat het nog niet zonneklaar is. Hoe zeker is het dat de burger, elk huishouding, deze toegezegde korting ook echt krijgt? Als iedereen van het personeel een BMW rijdt en lekker verdient dan begrijp ik wel dat je zegt dat er niet naar de kosten gekeken moet worden.

Leave a Reply