You are currently viewing stoppen met psychoactieve medicatie heeft onderbouw nodig

stoppen met psychoactieve medicatie heeft onderbouw nodig

Jaren geleden ben ik gestopt met psychoactieve medicatie. In 1997 was dat en het voelde alsof ik een kop vol met watten had. Ik liep toevallig de drogist binnen en ontdekte de wand met homepopatische middelen, zoals het toen nog genoemd werd. Tot op de dag van vandaag heb ik ze nodig en ze houden me van terugval en afhankelijkheid. Naar mijn mening moet je een boostende onderbouw aanmaken als je de psychoactieve medicatie wil afbouwen naar tot stoppen. Een natuurlijk middel dat je de kracht in de hersenen naar voren geeft. Stilstand is suicidal. De onmacht van het afbouwen en stoppen dat je overvalt moet geneutraliseerd worden. Wat beter dan voedingssuplemten die geen bijwerkingen hebben en als je ermee stopt de klachten niet erger terugkomen. Zoals met psychoatieve medicatie wel het geval is. Het gaat niet om het wel of geen werking ten opzichte van de kwaal maar om de natuurlijke boost. Daarnaast was het me ook niet gelukt als ik niet geheelonthouder geworden zou zijn. Maar dan kan het.

Joris van Huijstee

This Post Has 5 Comments

  1. zoritoler imol

    I’m so happy to read this. This is the kind of manual that needs to be given and not the accidental misinformation that is at the other blogs. Appreciate your sharing this best doc.

  2. graliontorile

    This design is steller! You definitely know how to keep a reader entertained. Between your wit and your videos, I was almost moved to start my own blog (well, almost…HaHa!) Fantastic job. I really loved what you had to say, and more than that, how you presented it. Too cool!

Leave a Reply