You are currently viewing Bandenstrategie reden zwijgen Lewis en zwaktebod Mercedes?

Bandenstrategie reden zwijgen Lewis en zwaktebod Mercedes?

In de laatste race had Mercedes/Lewis alle pech die het maar kon hebben maar elke andere bandenstrategie had van Hamilton de beste aller tijden gemaakt. Wiens beslissing zal dat geweest zijn. De strategie was erop gericht nooit achter Max te komen te zitten, immers als beiden zouden crashen dan was Max wereldkampioen vanwege meeste GP zeges. Ergens was het een zwaktebod en waren ze bang voor Max zijn agressieve rijden. Een angst die ik Lewis niet zie hebben, die beseft dat je dat nooit in een race mag laten zien, wereldkampioen onwaardig. Mercedes liet met de bandenstrategie zijn racer vallen en toonde weinig vertrouwen in Hamilton, gaven indirect aan hem niet als de beste te zien, terwijl wel in de beste auto. Wachtte Lewis op Mercedes om met een statement naar buiten te komen dat het hun beslissing was wat samen met ‘worst case scenario’ leidde tot wereldkampieonschap Max? (foto Lewis en vriendin)

This Post Has 92 Comments

  1. zmozeroteriloren

    Hello my loved one! I wish to say that this post is amazing, great written and include almost all significant infos. I would like to peer extra posts like this .

  2. I am very happy to read this. This is the kind of manual that needs to be given and not the accidental misinformation that’s at the other blogs. Appreciate your sharing this greatest doc.

  3. thalare

    buy tamoxifen Asthma caused by Ficus benjamina latex evidence of cross reactivity with fig fruit and papain

Leave a Reply